Qui som

Marbres Pla de l’Estany som una petita empresa fundada el 2009 amb una llarga experiència dins el sector del marbre.

Hem volgut, d’una forma ordenada i consegüent, aportar aire fresc a un ram malauradament en decadència. Hem apostat per optimitzar els processos a partir de la millor maquinària, amb la tranquil·litat afegida de treballar amb els millors materials del mercat.

L’experiència adquirida amb el pas dels anys ens ha ensenyat que cada material té el seu lloc i no dubtem de dir els pros i contres de cada material perquè el client obtingui un resultat satisfactori.

A Marbres Pla de l’Estany ens dediquem al subministrament, transformació i col·locació de qualsevol tipus de pedra, marbregranet, material porcellànic i material de quars (silestone, compac..)

Cal indicar que som especialistes en peces especials (dissenys singulars de piques, banys, plats de dutxa...) i participem en el disseny.

Una altra especialitat nostra és la de treballs de picapedrer, pedres de gran format i restauració. Tallem pedres de gran format amb maquinària puntera i, si cal, la treballem a mà perquè quedi al màxim d’integrada dins l’obra rústica.